Ποιους άντρες προτιμούν οι γυναίκες τελικά; Το μεγάλο ερώτημα απαντήθηκε!

Δεκέμβριος 7, 2017  —  By

Loading...

Ποιους άντρες προτιμούν οι γυναίκες τελικά; Το μεγάλο ερώτημα απαντήθηκε!

Μία πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Evolution and Human Behavior» αποκαλύπτει ποιους άνδρες προτιμούν οι γυναίκες με βάση τα χαρακτηριστικά τους.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ στη Μαλαισία θέλησαν να διαπιστώσουν, λοιπόν, αν για τις γυναίκες παίζουν μεγαλύτερο ρόλο τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά ή ο τύπος και το χρώμα του δέρματος.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, έβγαλαν φωτογραφία τα πρόσωπα 34 λευκών και 41 μαύρων ανδρών, αξιολόγησαν το χρώμα τους και χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή για να βαθμολογήσουν την ανδροπρέπειά τους.

Στη συνέχεια, έδειξαν τις φωτογραφίες σε 32 λευκές και 30 μαύρες γυναίκες, οι οποίες βαθμολόγησαν τα πρόσωπα αναλόγως με τα πόσο ελκυστικά τα θεωρούσαν.

Τα αποτελέσματα

Για τις εθελόντριες, το χρώμα του προσώπου φαίνεται πως παίζει το σημαντικότερο ρόλο, βαθμολογώντας τα πρόσωπα με «χρυσαφένιο» χρώμα ως «πολύ πιο ελκυστικά».

Αντιθέτως, η ανδροπρέπεια των χαρακτηριστικών δεν φάνηκε να επηρεάζει την κρίση τους.

«Η μελέτη μας υποδηλώνει ότι το να φαίνονται υγιείς μπορεί να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για τους άντρες για να είναι ελκυστικοί», πρόσθεσε.

«Δεδομένου λοιπόν ότι μία διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά χαρίζει πιο υγιές χρώμα στο πρόσωπο, οι άντρες θα μπορούσαν να αρχίσουν από αυτήν για να αυξήσουν την ελκυστικότητά τους».

//

Δες ΤΩΡΑ τη Συνέχεια
Loading...