Να πως θα Βάλετε το Μωρό σας για Ύπνο, σε λιγότερα από 60 Δευτερόλεπτα! Χρήσιμο για ΟΛΟΥΣ τους Γονείς!

Μάιος 18, 2017  —  By


Loading...


Κάποιοι γονείς νεογέννητων δυσκολεύονται να αποκοιμήσουν το μωρό τους. Μερικοί κάνουν απίστευτα κόλπα, όπως βόλτα με το αυτοκίνητο, για να μπορέσουν να κοιμηθούν και οι ίδιοι μερικές ώρες.

Δεν είναι τζόγος είναι μέθοδος !!! Βγάζει 100$ την ήμερα !Δείτε το video

Αν όμως γνωρίζατε νωρίτερα το παρακάτω κόλπο, τα πράγματα θα ήταν πολύ εύκολα για όλους. Ο Nathan Dailo και η σύζυγός του από το Σίνδνεϋ ανακάλυψαν το μυστικό για να βάζουν για ύπνο το μωρό τους. Το κόλπο απαιτεί λιγότερο από ένα λεπτό για να έρθει…ο Μορφέας και χρειάζεται μόνο ένα χαρτομάντηλο.

«Είμαι σίγουρος ότι κάθε γονείς δοκιμάζουν κάθε φορά νέα πράγματα όταν βάζουν το παιδί τους για ύπνο. Όχι μόνο με αυτή τη μέθοδο τα παιδιά αποκοιμιούνται αποτελεσματικά, αλλά λειτουργεί σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας ένα χαρτομάντηλο! Δείτε πως βάζει για ύπνο η γυναίκα μου τον 3 μηνών γιο μας,» γράφει ο ενθουσιασμένος πατέρας.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

 

1

Στο βίντεο φαίνεται το μωρό αγοράκι να είναι μην θέλει να κοιμηθεί. Στη συνέχεια, οι γονείς ξεκινούν να κινούν το χαρτομάντηλο πάνω από το προσωπάκι του παιδιού με απαλές κινήσεις.

2

Οι συνεχόμενες απαλές κινήσεις προκαλούν χαλάρωση και τα μάτια του μωρού αρχίζουν να κλείνουν.

3

Ο μικρούλης προσπαθεί να αντισταθεί, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στη δύναμη του χαρτομάντηλου. Και τελικά αποκοιμήθηκε…

4

Αυτό το κόλπο θα γίνει το αγαπημένο όλων των νέων γονιών. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας που έχουν μικρά παιδιά. Θα σας ευχαριστούν αργότερα! 

Credit: ShareablyΠηγή

Διαβάστε ΠερισσότεραSource link

Δες ΤΩΡΑ τη Συνέχεια
Loading...